xs sm md lg

Molens, koeien en weilanden zo ver als het oog reikt: dat is typisch Nederland. Al eeuwenlang krijgen koeien hier de ruimte om te grazen. Nederlandse melkveehouders weten precies wat goed is voor hun koeien. Daarom werkt Globemilk graag samen met professionele melkveehouders uit eigen omgeving. Zodat de koeien de zorg en aandacht krijgen die ze verdienen… en dat proef je!

De ingangscontrole is bij Globemilk heilig: alle grondstoffen moeten aan strenge eisen voldoen. Pas als aan alle kwaliteitscriteria voldaan is, wordt de rauwe melk in productie genomen. Zo creëren we hoge kwaliteit melk met vertrouwde smaak.

De Nederlandse rauwe melk wordt op Ultra Hoge Temperatuur (UHT) gepasteuriseerd, waarna verschillende halffabricaten worden geproduceerd: magere melk (0% vet) en room (40% vet). Op basis van deze grondstoffen is ieder gewenst vetgehalte mogelijk en worden de lekkerste zuivelproducten gemaakt.

Na processing wordt de melk aseptisch afgevuld, hygiënisch en veilig. Na het afvullen wordt iedere verpakking van een print met unieke code voorzien. Het Track-and-Trace-systeem op de pakken zorgt ervoor dat producten altijd en overal te volgen zijn.

Smaak, stabiliteit en voedselveiligheid worden gewaarborgd door het Globemilk kwaliteitssysteem. Daardoor kunnen we hoge kwaliteit melk garanderen en onze producten met een gerust hart wereldwijd distribueren.

De eindproducten worden in trays verpakt, op pallets geplaatst en op voorraad gezet. Globemilk heeft een sterk netwerk en is daardoor een springplank voor nieuwe zuivelconcepten. Dat gaat verder dan dozen schuiven: Globemilk is een volwaardige sparringpartner voor nieuwe zuivelavonturen.

Nieuw: Globemilk Barista Milk

Vanaf nu heb je altijd de perfecte melk voor al je melkkoffies in huis. Ontwikkeld met de beste barista's en met extra aandacht voor duurzaamheid. Zo smaakt jouw koffie extra lekker en kan iedereen het perfecte kopje koffie maken.

Bij Globemilk streven we naar een zo laag mogelijke belasting van het milieu. Om de veehouders daarbij een extra handje te helpen, heeft Globemilk een speciale spaarpot voor duurzaamheidsinitiatieven van veehouders. Deze wordt gevuld door de verkopen van de Globemilk Barista Milk: elk verkocht pak stopt 5 cent in deze spaarpot. Met dit budget worden initiatieven van de veehouders gestimuleerd. De meest duurzame initiatieven worden beloond met een bijdrage aan de investering tot maarliefst 50%, vanuit deze spaarpot!

Consumenten die Globemilk Barista Melk kopen, dragen daarmee bij aan de verduurzaming van de zuivelketen.  

Lees hier meer over onze visie op duurzaamheid


Globemilk: van gras tot glas

Kwaliteit vraagt continu aandacht. Dat begint in de wei en eindigt pas bij de consument. Bij Globemilk is kwaliteit een werkwoord: we controleren het hele proces, tot ver buiten de bedrijfsmuren.

Nieuwsgierig? Bekijk de productieketen en ontdek waarom onze melkproducten veilig en betrouwbaar zijn.Meer interesse in het eindresultaat? Maak dan kennis met onze producten.

Ontdek onze productieketen


Globemilk: specialist in houdbare melk

Melk zit boordevol calcium en vitamine D. Melk is dus lekker én gezond. Niet voor niets wordt melk wereldwijd gedronken, maar mensen, culturen en smaken verschillen. Juist daarom ontwikkelt Globemilk specifieke melkproducten voor specifieke doelgroepen. Zodat hoge kwaliteit melk voor iedereen bereikbaar wordt.

Op zoek naar een ketenspecialist in houdbare melk? Globemilk ontwikkelt en realiseert nieuwe zuivelconcepten voor de wereldmarkt. Omdat melk eindeloze mogelijkheden biedt. Ontdek de kracht van melk.

Globemilk | Dutch milk | farmer | UHT

Globemilk: wint Oranje Handelsmissiefonds

Als één van de winnaar van het Oranje Handelsmissiefonds 2016 (OHMF), krijgt Globemilk een vliegende start op de internationale markt. Het fonds kiest elk jaar tien winnaars die vervolgens gebruik mogen maken van de kennis, ervaring en het netwerk van partners ING, KLM, MKB-Nederland en het ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Met deze prijs gaan er deuren opdien die normaal gesloten blijven. 


Globemilk: partner in innovatie

Globemilk gelooft in de kracht van Nederlandse melk. Van China tot Dubai en van Nigeria tot Indonesië: onze houdbare melk wordt overal gedronken. Dat gaat verder dan de vertrouwde UHT- melk: samen met partners ontwikkelen we doorlopend nieuwe zuivelproducten.

Globemilk beheerst de hele keten en kan daardoor alle mogelijke producten ontwikkelen. Op zoek naar een betrouwbare partner gespecialiseerd in innovatie van melkproducten?

Neem contact op en daag ons uit.

Globemilk | Dutch milk | UHT milk | quality | innovation

Co-packing

 • Sourcing ingrediënten
 • Processing
 • UHT-verhitting & afvullen

Globemilk beschikt over een moderne productielocatie voor het afvullen en verpakken van melkproducten. Globemilk werkt flexibel, ideaal voor zowel grote volumes als nicheproducten met een lagere doorloopsnelheid.

Meer informatie

Private label/licentie

 • Sourcing ingrediënten
 • Inmengen & mixen
 • Processing
 • UHT-verhitting & afvullen
 • Quarantaine

Op zoek naar betrouwbare melkproducten met bewezen kwaliteit? Globemilk beschikt over een eigen assortiment kwaliteitsproducten. Beschikbaar onder licentie én als private label. Ook kunnen we het product exact afstemmen op uw specifieke behoefte, van receptuur tot verpakking.

Meer informatie

Tailored milk

 • Idee tot concept
 • Receptontwikkeling
 • Processing op maat
 • UHT-verhitting & afvullen
 • Opslag, distributie en facturatie

Op zoek naar een unieke smaak? Vernieuw samen met Globemilk de zuivelmarkt. Van idee tot recept en van concept tot distributie: Globemilk heeft jarenlange expertise in huis op het gebied van productontwikkeling. Uw unieke smaak en kwaliteitsproducten conform onze ketenbeheersing: met tailored milk is innovatief een understatement.

Meer informatie

Global export

Samenwerken buiten Europa? Globemilk exporteert wereldwijd en biedt ondersteuning bij het veroveren van de zuivelmarkt. Van het ontwikkelen van een sterke merkpropositie tot gerichte marketingondersteuning: met Globemilk staat u er nooit alleen voor.

Bezoek Globemilk.com Globemilk